Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann!

Interessant spørsmål det der - som sikkert mange lurer på, og ikke uten grunn.

Ofte sies det at svaret du får kommer an på hvem du spør. I dette tilfellet er jeg fristet til å lage en ny vri på dette og si at det kommer an på hvem som spør. Rett og slett fordi at sverte kan være både ja og nei.

Nei hvis: Du er opptatt av moter, trender og så bli sett og det er viktig for deg å være førstemann i gata med en bilnyhet. Den nye blir også ørlitt større og selv om den ikke akkurat by på "braking news" så får du nytt og oppgradert interiør, mer moderne design og naturlig nok en del andre nyheter.

Alle tegn i tiden tyder vel på at denne - som blir syvende generasjon - av arvtageren etter den legendariske o velkjente "Folkevogna" blir å finne helt på toppen mest solgt i Norge lista - så den stor nyhetseffekten vare bare en svært begrenset periode.

Men helt klart - det er gøy med noe helt nytt. Personlig så er nok jeg blant de som hadde ventet, selv om det nødvendigvis ikke er det smarteste. Som regel har en helt ny modell de første årene noe mindre avskrivning enn en utgående også.

Du får ikke ny bil til sommerferien, men derimot en fin, fin julegave!

Ja hvis: Du blåser i om du har en bil som "alle andre" også har og det ikke er viktig for deg å flashe med det nyeste nye.

Utgående modeller selges ofte til reduserte priser - rett og slett for å holde "trykket oppe" da folk som meg (og deg?) altså gjerne venter på ny modell. I tillegg er disse bilen ofte godt utstyrte og dermed ofte svært gode kjøp.

Det er jo også slik at en bil sjelden er bedre enn den aller siste årsmodellen. Utallige usynlige oppdateringer skjer underveis i livsløpet til en bil og alle barnesykdommer er (eller i alle fall skal være) for lengst ryddet av veien.

Møller har biler på lager og dy får garantert ny bil til sommerferien!

Så noe fasit svar kan jeg ikke gi deg her. Trøsten får være at uansett om du velger utgående eller en helt ny så gjør du ikke noe feil. VW Golf er et fornuftig kjøp uansett.

Lykke til.

Antall visninger