TV 2 Play
Min konto

Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann!

Kjedelig sak dette. Men jeg har helt klart en mening om hva som kan være feil her. Det har nok ingenting med gløding og glødeplugger å gjøre. Slik du forklarer det så er det enten starteren - eller tannkransen på svinghjulet.

Det siste er det mest omfattende, men dessverre ikke direkte uvanlig. Her må nemlig enten motor eller girkasse ut for å komme for å få byttet denne. Dessverre.

Jeg har allikevel mest tro på - inntil det motsatte er bevist - at det kanskje er starteren som er problemet her. Det aller første som bør sjekkes er at det ikke er noe spenningsfall her. Den sitter jo litt knotete til, men sjekk at alle ledninger og kontakter her. Mål også spenningen.

Er dette i orden kan det være treghet i selve starteren. Det som faktisk kan hjelpe er å gi den et skikkelig rapp - eller tre, med en hammer...

Om dette heller ikke hjelper så demonter den for kontroll. Se samtidig etter hvordan tennene på tannhjulet på denne og på startkransen ser ut.

Er disse slitte - så har man faktisk et lite problem. Man vi tar ikke problemene på forskudd - gjør vi vel?

Ser disse bra ut - som vi satser på - så er det nok innslaget på starteren som er gåent. Det går selvfølgelig an å demontere denne. Rengjøre se over, smøre opp, passe på at alt går som det skal, men slik er det liksom ingen som driver med lengre. Nå kjøpes det stort sett nytt.

En ny starter til denne bilen koster heldigvis ingen stor formue.

Vi håper på det beste og jeg ønsker dere lykke til både med bil og russefeiring.