TV 2 Play
Min konto

Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann. Det kom inn en del slike biler fra Danmark i sin tid. Så lenge du tar en litt grundig test og sjekk i forkant så her, så mener jeg at dette ikke har all verden å si. Det viktigste her er å finne en fin bil med god servicehistorikk og grei eierhistorikk.

Tradisjonelt så har bruktimporterte biler litt lavere pris enn de som er solgt nye i Norge. Men også her spiller etter hvert alder og tilstand en større rolle enn opprinnelsesland. Så lenge bilene er likt utstyrt.

Men vær oppmerksom på at utstyr kan variere. Til dels ganske mye også. Så det å sette seg litt nøye inn i dette er smart. Det er først og fremt på biler som er så nye at nybilgarantien forsatt gjelder at forskjellen på ny i Norge og bruktimport utgjør en stor forskjell.

Dessverre vet vi a fusk med kilomterstanden slett ikke er uvanlig. En nøye og et litt kritiske blikk på bilens service bok - samt en litt nøye sjekk av bilens generelle tilstand kan ofte avsølre avvik, men det er ikke alltid like enkel selv for fagfolk.

En bil som har gått 80 000 kan være både styggere og dårligere enn en som har gått 130 000 km. Det kommer blant annet an på bruksmønster.

Flere og flere merkeforhandlere bruktimporterer etter hvert også sine merker fra utlandet. Ofte da med fem års nybilgaranti fra første gangs registrering. Jeg er helt overbevist om at en merkeforhandler vil ta vel i mot både deg og din Toyota.

Lykke til med ny bruktbil!