Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann! Jeg har vært borti mye rart oppigjennom, etter mange år i bransjen, men noe slikt har jeg aldri hørt om. Med mindre at det har vært avtalt med kunden da, eller at kunden har bedt om / hatt med brukte deler.

Det er jo slik at verkstedet tjener penger også på delene. Du kan være helt sikker på at inn-prisen som verkstedet betalte for din er en ganske annen enn den du ble fakturert for. Dette sammen med faren for reklamasjon / omarbeide om de brukte delene skulle være dårlig – det er jo en grunn til at de ble byttet – så vil jeg tro at sannsyneligheten for dette er svært, svært liten. Selv om det fortsatt finnes noen "cowboyer" der ute.

Om du, eller noen andre ikke har merket at clutchen er dårlig eller tar langt ute, så er det nærliggende å tenke på at det kan være noe kjøper bruker som en brekkstang for å prute prisen du skal ha for bilen din ned.

At en clutch er slitt etter bare to år høres rart ut, men det kommer også an på både kjørelengde og generell bruk. Men det er klar ting kan gå i stykker. Slik som at trykkplata mister spennet sitt, at clutchbelegget løsner etc. Men ofte så kommer dette av feil bruk / varmgang.

Må bare presisere at dette bare blir antagelser fra min side, da jeg ikke kan si noe om clutchen på din bil uten å ha prøvd den.

Kanskje burde du få ett verksted til å sjekke clutchen for deg. Det er veldig fort gjort. Da vet du både hva du har og hva du selger.

Antall visninger