Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann og gratulerer som elbil-eier! Ioniq er fine og gode biler - så det er veldig synd at du får denne midt i fleisen.

Svaret på spørsmålet ditt er like enkelt dom det er kort. JA - dette skulle du selvfølgelig hatt beskjed om. Det skulle stått i kontrakten og det skal i slike tilfeller også speile prisen du betaler. En slik bil skal koste vesentlig mindre enn en norsk-solgt.

Rekkevidden, særlig på vinteren vil være en god del kortere uten disse systemene. Varmepumpen gjør også sitt til komforten. Jeg har hørt om denne forhandleren tidligere og ikke bare positive ting. Dessverre.

Jeg personlig synes det er litt skummelt å kjøpe en så ny bil hos en ikke merkeforhandler og ville nok sjekket nøye på forhånd. Et kjapt google-søk her og du hadde trolig handlet et annet sted...

Men du har en ny og fin bil og det er bare å nyte den. Penger sparer du også. Bilen er jo fult ut brukendes også uten dette utstyret - den tar deg dit du skal. Slik sett er det jo ikke noen stor krise, men det er aldri noe hyggelig å føle seg snytt.

Antall visninger