Revisjonshistorikk [tilbake]

Det aller første jeg vil si er at dette er en herlig bil. Jeg husker godt føret gangen jeg kjørte denne ... For det andre vil jeg si at det er en 14 år gammel bruktbil, nå. Med de utfordringene det - ikke må, men kan - medføre. Det er vel unødvendig å si at disse er dyre å ha på verksted om han ikke er "handy" og skrur en del selv.

Bilen er stor, svært romslig og komfortabel. Du sitter som en liten små-konge bak rattet her. Men etter 14 år kan jo alt skje når som helst. Luftfjæring er en av tingene som er dyrt. Det samme om automat-girkassa skulle ta kvelden. Det skjer innimellom. Bilen er stor og tung. Dette kan gi rask slitasje på bremser, dekk, forstilling og hjuloppheng.

Dessuten kan noen modeller være utsatt for en del irriterende små-bugs. Det handler i veldig stor grad om å lete opp en så pen og teknisk god bil som mulig og heller betale litt mer for den.

God eierhistorikk, helst komplett servicehistorikk og en fersk EU-kontroll trekker også opp. Man bør faktisk ikke kjøpe en slik bil uten å ta en skikkelig test / sjekk hos NAF eller lignende. Leter man derimot opp en fin bil i god teknisk stand, så er dette fortsatt en skikkelig fin SUV.

Antall visninger