Revisjonshistorikk [tilbake]

Glødelampa har ingen verdens ting med turboen å gjøre...den forteller deg at glødepluggene trekker strøm og ingen ting annet. Det har mao ingen verdens ting med turboen å gjøre. På hvilket grunnlag mener du at turboen ikke "virker"? Ja, det hender at det er feil på en turbo og at bilen går i nødmodus, og det er ikke uvanlig at dette skjer når du trekker turtall på forholdsvis kald motor. Men det lyser ingen lamper, du registrerer det først og fremst på at bilen mister kraft. Din feiende flotte TD blir plutselig like dau som en benziner!

Å kjøpe "brukt" turbo er dumt, du vet ikke hva du får, og hoggeriene vet å ta seg betalt. Sjekk heller hos bildeler.no, og finn et greit, AUTORISERT tredjepartsverksted som kan gjøre jobben om du ikke er en over gjennomsnittet dyktig garasjemekaniker. Eventuelt lar du verkstedet bestille turbo og monteringskit for deg. Ofte koster delene omtrent det sammem en bytteturbo er normalt sett ikke noen spesielt dyr affære. Nei, det er ingen heksekunst å skifte en turbo, men du skal vite hva du gjør. Det er en såvidt dyr del at det har alle fordeler å la et verksted gjøre jobben.

Du bør imidlertid spandere et ord med et verksted for å forsikre deg om at det er turboen som er årsaken til problemet her....det er som sagt INGEN lamper som lyser om turboen er ute av form! Normalt sett vil en dyktig mekaniker kunne finne ut av dette si innenfor en time eller to, eventuelt kjappere om du klarer å gi en bedre forklaring enn det du gir over. Lykke til!

Antall visninger