Revisjonshistorikk [tilbake]

Vel...har du sett DENNE: https://www.stokke.com/NOR/no-no/b%C3%A6reseler-og-bilseter/accessories/449300.html?gclid=CjwKCAjwqML6BRAHEiwAdquMnT0iKwdi2v4xU75QZQt9MC0FBJSN3B49XKHomAmA5lrlYcZj1lAIBoCPDQQAvDBwE

Legg imidlerltid merke til avsnittet et stykke ned, der man viser til "liste over godfkjente biler". Tipper selger vet hvor du får tak i denne listen, merkelig nok er det ingen link på den aktuelle siden. Om bilen din ikke finnes på listen, er det i beste fall ekstremt vanskelig å få en godkjent løsning med ettermonterting av isofix i din bil. Ja, du kan nok få til den fysiske monteringen på et vis, men du vil ikke vite om sikkerheten er ivaretatt. Det er tross alt en festeanordning som skal motstå betelige krefter, det er ikke noe man tar lett på. Om bilen din ikke er på denne lista, ville jeg nok heller kjøpt et sete med godkjente festeanordninger uten isofix, mener et av de barnesetene vi brukte til barnebarna fra nettopp BeSafe hadde både isofix og mulighet for å stroppes fast.

Vårt store orakel har forøvrig svart på dette tidligere, antagelig før BeSafe lanserte produktet jeg viser til over. Lykke til!

Antall visninger