Revisjonshistorikk [tilbake]

Kamerat K har helt rett, Landrover og Gelendewagen er skikelige "mannebiler" som egner seg meget godt om du skal opp i skogen ut i tærne! Jeg tenker jo at av de to er Derfender det soleklart greieste alternativet her: grei å ha med å gjøre og veldig engelsk. Ja, du må konvertere til å bli en sann entuasiast og gjerne kjøpe passende verktøy og finne ut hvor du kan få deler og sånt, men dette er en skikkelig kult-bil, du får kanhende en ny hobby på kjøpet!

Og ikke et vondt ord om Gelendewagen, men på hver bil står det med liten skrift: kjøp en to-pack! Da har du forhåpentligvis tilgang til deler når du trenger det, og tro meg, Gelendewagen er en spennende bil, et hakk verre enn sitt rykte og svært så spennende å eie! En ting skal bilen imidlertid ha: når du vel har fått den til å fungere, er det en skikkelig "workhorse" som leverer det man forventer, også under virkelig ekstreme forhold.

Et ord som jeg glemte til slutt: strekker du budsjettet noe, er en Landcruister i god stand det som gir deg minst problemer og mest tid til overs til jakt og fiske og alt det du ellers måtte finne på ute i skogen. Rett nok litt lite plass om du skal ha med en elg hjem, men ellers helt grei!

Antall visninger