Revisjonshistorikk [tilbake]

Ja Jille hadde jeg hatt misstanke om at du kumme skrudd selv ville jeg selvfølgelig ha tatt med Land Rover Discovery 4 he he vet at Norulf hopper i stolen sin men er knapt en bil som gir mere tilbake til eieren sin hvis den behandles pent og får stellet sitt. Før kjøp må du isåfall sjekke denopp og ned og i mente og er da resultatet bra så er det egentlig ikke noe som tilsier at du får et spesielt mye dyrere bilhold enn med de som er nevnt tidligere i tråden men den kan ikke ha skippet en eneste oljeservive. Du kommer iallefall til å alltid ha jule og gebursdags ønskene klare da du kommer til å trenge en del berktøy og hva er vel bedre enn å slippe de trøtte sokkene på farsdagen og istenfor få en fastnøkkel eller to :-)

Mvh Kviasen

Ja Jille hadde jeg hatt misstanke om at du kumme skrudd selv ville jeg selvfølgelig ha tatt med Land Rover Discovery 4 he he vet at Norulf hopper i stolen sin men er knapt en bil som gir mere tilbake til eieren sin hvis den behandles pent og får stellet sitt. Før kjøp må du isåfall sjekke denopp og ned og i mente og er da resultatet bra så er det egentlig ikke noe som tilsier at du får et spesielt mye dyrere bilhold enn med de som er nevnt tidligere i tråden men den kan ikke ha skippet en eneste oljeservive. Du kommer iallefall til å alltid ha jule og gebursdags ønskene klare da du kommer til å trenge en del berktøy verktøy og hva er vel bedre enn å slippe de trøtte sokkene på farsdagen og istenfor få en fastnøkkel eller to :-)

Mvh Kviasen

Ja Jille hadde jeg hatt misstanke om at du kumme kunne skrudd selv ville jeg selvfølgelig ha tatt med Land Rover Discovery 4 he he vet at Norulf hopper i stolen sin men er knapt en bil som gir mere tilbake til eieren sin hvis den behandles pent og får stellet sitt. Før kjøp må du isåfall sjekke denopp den opp og ned og i mente og er da resultatet bra så er det egentlig ikke noe som tilsier at du får et spesielt mye dyrere bilhold enn med de som er nevnt tidligere i tråden men den kan ikke ha skippet en eneste oljeservive. Felles faktisk for alle bilene inkludert min favoritt er at det er tunge biler slik at foringer i umderstellet får høyere nelastning så sjekk nøye mettopp dette. Du kommer iallefall til å alltid ha jule og gebursdags ønskene klare med en Discovery 4 da du kommer til å trenge en del verktøy og hva er vel bedre enn å slippe de trøtte sokkene på farsdagen og istenfor få en fastnøkkel eller to :-)

Mvh Kviasen

Ja Jille hadde jeg hatt misstanke om at du kunne skrudd selv ville jeg selvfølgelig ha tatt med Land Rover Discovery 4 he he vet at Norulf hopper i stolen sin nå men er knapt en bil som gir mere tilbake til eieren sin hvis den behandles pent og får stellet sitt. Før kjøp må du isåfall sjekke den opp og ned og i mente og er da resultatet bra så er det egentlig ikke noe som tilsier at du får et spesielt mye dyrere bilhold enn med de som er nevnt tidligere i tråden men den kan ikke ha skippet en eneste oljeservive. Felles faktisk for alle bilene inkludert min favoritt er at det er tunge biler slik at foringer i umderstellet får høyere nelastning så sjekk nøye mettopp dette. Du kommer iallefall til å alltid ha jule og gebursdags ønskene klare med en Discovery 4 da du kommer til å trenge en del verktøy og hva er vel bedre enn å slippe de trøtte sokkene på farsdagen og istenfor få en fastnøkkel eller to to. Men kjøper du en slik og kona flittig har brukt « hva var det jeg sa» så kan du iallefall være sikker på at det ikke er siste gang du har hørt den settningen :-)

Mvh Kviasen

Ja Jille hadde jeg hatt misstanke om at du kunne skrudd selv ville jeg selvfølgelig ha tatt med Land Rover Discovery 4 he he vet at Norulf hopper i stolen sin nå men er knapt en bil som gir mere tilbake til eieren sin hvis den behandles pent og får stellet sitt. Før kjøp må du isåfall sjekke den opp og ned og i mente og er da resultatet bra så er det egentlig ikke noe som tilsier at du får et spesielt mye dyrere bilhold enn med de som er nevnt tidligere i tråden men den kan ikke ha skippet en eneste oljeservive. Felles faktisk for alle bilene inkludert min favoritt er at det er tunge biler slik at foringer i umderstellet får høyere nelastning belastning så sjekk nøye mettopp dette. Du kommer iallefall til å alltid ha jule og gebursdags ønskene klare med en Discovery 4 da du kommer til å trenge en del verktøy og hva er vel bedre enn å slippe de trøtte sokkene på farsdagen og istenfor få en fastnøkkel eller to. Men kjøper du en slik og kona flittig har brukt « hva var det jeg sa» så kan du iallefall være sikker på at det ikke er siste gang du har hørt den settningen :-)

Mvh Kviasen

Antall visninger