Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Roar At en som er partisk sier dette er helt normalt men det skal man alltid ta med en klype salt. Uansett skal det ikke samles komdens som forblir inne i lykten over tid og der kan faktisk BOS ha rett at det nok midlertidig kan sees noe kondens men skal raskt forsvinme. Lykten er ikke helt tett og består av et nøye kalkulert kanal system som faktisk skal lufte bort komdens ved en form for termisk sirkulasjon av luften i lykten når man har en lyspære som varmekilde. Og kalles selvsirkulasjon i fysikkens verden. En helt annen ting blir det hvis det kommer vann inn i lykten fks ved vask av bilen og fuktigheten ikke raskt forsvinner igjen da er det normalt en produksjons feil i lykten og det blir da helt riktig å tenke garanti sak.

Mvh Kviasem

Hei Roar At en som er partisk sier dette er helt normalt men det skal man alltid ta med en klype salt. Uansett skal det ikke samles komdens som forblir inne i lykten over tid og der kan faktisk BOS ha rett at det nok midlertidig kan sees noe kondens men skal raskt forsvinme. Lykten er ikke helt tett og består av et nøye kalkulert kanal system som faktisk skal lufte bort komdens ved en form for termisk sirkulasjon av luften i lykten når man har en lyspære som varmekilde. Og varmekilde dette kalles selvsirkulasjon i fysikkens verden. En helt annen ting blir det hvis det kommer vann inn i lykten fks ved vask av bilen og fuktigheten ikke raskt forsvinner igjen da er det normalt en produksjons feil i lykten og det blir da helt riktig å tenke garanti sak.

Mvh Kviasem

Hei Roar At en som er partisk sier dette er helt normalt men det skal man alltid ta med en klype salt. Uansett skal det ikke samles komdens som forblir inne i lykten over tid og der kan faktisk BOS ha rett at det nok midlertidig kan sees noe kondens men skal raskt forsvinme. Lykten er ikke helt tett og består av et nøye kalkulert kanal system som faktisk skal lufte bort komdens ved en form for termisk sirkulasjon av luften i lykten når man har en lyspære som varmekilde dette kalles selvsirkulasjon i fysikkens verden. verden. Luften blir nå en varmebærer og tar med seg fuktig luft ut av lykten. En helt annen ting blir det hvis det kommer vann inn i lykten fks ved vask av bilen og fuktigheten ikke raskt forsvinner igjen da er det normalt en produksjons feil i lykten og det blir da helt riktig å tenke garanti sak.

Mvh KviasemKviasen

Hei Roar At en som er partisk sier at dette er helt normalt er vanlig men det skal man alltid ta med en klype salt. Uansett skal det ikke samles komdens som forblir inne i lykten over tid og der kan faktisk BOS ha rett at det nok midlertidig kan sees noe kondens men skal raskt forsvinme. Lykten er ikke helt tett og består av et nøye kalkulert kanal system som faktisk skal lufte bort komdens kondens ved en form for termisk sirkulasjon av luften i lykten når man har en lyspære som varmekilde dette kalles selvsirkulasjon i fysikkens verden. Luften blir nå en varmebærer og tar med seg fuktig luft ut av lykten. En helt annen ting blir det hvis det kommer vann inn i lykten fks ved vask av bilen og fuktigheten ikke raskt forsvinner igjen da er det normalt en produksjons feil i lykten eller en sprekk og det blir da helt riktig å tenke garanti sak.

Mvh Kviasen

Hei Roar At en som er partisk sier at dette er helt normalt er vanlig men det skal man alltid ta med en klype salt. Uansett skal det ikke samles komdens kondens som forblir inne i lykten over tid og der kan faktisk BOS ha rett at det nok midlertidig kan sees noe kondens men skal raskt forsvinme. Lykten er ikke helt tett og består av et nøye kalkulert kanal system som faktisk skal lufte bort kondens ved en form for termisk sirkulasjon av luften i lykten når man har en lyspære som varmekilde dette kalles selvsirkulasjon i fysikkens verden. Luften blir nå en varmebærer og tar med seg fuktig luft ut av lykten. En helt annen ting blir det hvis det kommer vann inn i lykten fks ved vask av bilen og fuktigheten ikke raskt forsvinner igjen da er det normalt en produksjons feil i lykten eller en sprekk og det blir da helt riktig å tenke garanti sak.

Mvh Kviasen

Antall visninger