Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Kjell Såfremt bilen er solgt i Norge gjelder 5 år garanti såfremt servicer er fulgt opp. Det spiller ikke noen rolle hbem du kjøpte den av det kunne like gjerne vært en privat person på Finn. Audi må fikse opp i dette men ikke ved å la et lokalt verksted klusse med tannstangen og så sende regningen over til Audi det er feil vei å gå. Du må kjøre bilen til et Audi verksted og så tar de det derifra. Det er for deg knekkende likegyldig at andre har hatt problemer med dette og at det koster mye osv osv her får Audi versegod ordne opp uten noen som helst kostnad for deg ellers kan du dra rett til Nafs advokater med saken. En tannstang er normalt evig varende og skal holde bilen ut gjør den likevel ikke det så er det dårlig håndarbeid av Audi og er en helt klar garantisak. Stort sett er det bare service deler som olje og filtere samt vindusviskere, bremseklosser og skiver som ikke er under den 5 årige garantien.

Mvh Kviasen

Hei Kjell Såfremt bilen er solgt i Norge gjelder 5 år garanti såfremt bare servicer er fulgt opp. Det spiller ikke noen rolle hbem du kjøpte den av det kunne like gjerne vært en privat person på Finn. Audi må fikse opp i dette men ikke ved å la et lokalt verksted klusse med tannstangen og så sende regningen over til Audi det er feil vei å gå. Du må kjøre bilen til et Audi verksted og så tar de det derifra. Det er for deg knekkende likegyldig at andre har hatt problemer med dette og at det koster mye osv osv her får Audi versegod ordne opp uten noen som helst kostnad for deg ellers kan du dra rett til Nafs advokater med saken. En tannstang er normalt evig varende og skal holde bilen ut gjør den likevel ikke det så er det dårlig håndarbeid av Audi og er en helt klar garantisak. Stort sett er det bare service deler som olje og filtere samt vindusviskere, bremseklosser og skiver som ikke er under den 5 årige garantien.

Mvh Kviasen

Hei Kjell Såfremt bilen er solgt i Norge gjelder 5 år garanti bare servicer er fulgt opp. Det spiller ikke noen rolle hbem hvem du kjøpte den av det kunne like gjerne vært en privat person på Finn. Audi må fikse opp i dette men ikke ved å la et lokalt verksted klusse med tannstangen og så sende regningen over til Audi det er feil vei å gå. Du må kjøre bilen til et Audi verksted og så tar de det derifra. Det er for deg knekkende likegyldig at andre har hatt problemer med dette og at det koster mye osv osv her får Audi versegod ordne opp uten noen som helst kostnad for deg ellers kan du dra rett til Nafs advokater med saken. En tannstang er normalt evig varende og skal holde bilen ut gjør den likevel ikke det så er det dårlig håndarbeid av Audi og er en helt klar garantisak. Stort sett er det bare service deler som olje og filtere samt vindusviskere, bremseklosser og skiver som ikke er under den 5 årige garantien.

Mvh Kviasen

Antall visninger