Revisjonshistorikk [tilbake]

Som Kamerat K sier, det er overveiende sannsynlig at det vil være en lang dags ferd mot natt uten særlig håp om å nå frem her! Rett nok lakkerte bla Konela Norge opp en del Lada-biler lenge etter at garantien gikk ut en gang i tiden, men dette med å få "ny lakk" på garanti er en krevende øvelse!

Jeg ville putta fingeren i jorda og som Kamerat K sier, fått en uttalelse fra et lakkeringsfirma. Da kan dere også få et råd i sakens anledning, jeg tipper man vil si at ti år, det er ti år, også når det gjelder Toyota. Få gjerne et prisoverslag samtidig, er kostnaden i størrelsesorden si 10-20.000 kroner, ville jeg bare fikset bilen og kost meg med den i ti år til (gitt at bilen ellers er passet ogdt på og ikke minst, jevnlig understellsbehandlet!!!!) .

Siden dere tydeligvis bor nord på Jæren, kan jeg anbefale DETTE firmaet på Bryne...godt arbe' og hyggelige priser: https://adrett.as/

Firmaet ligger rett syd for Bryne, på venstre hånd når dere kjører sørover, rett før Uno-X og fartsboksen på høyre hånd. Daglig leder er en svært kompetent mann, av den sorten som fortjener terningkast 6 for kundebehandling. Lykke til!

Antall visninger