Revisjonshistorikk [tilbake]

Du er en modig kar Tore som satser på en 19 år gammel bil med 222000 km, vel og bra er det jo da at Hiace er like driftsikker som et Franz Jaeger pengeskap men så var det det med rust og tidens tann da. Eneste måte å se om den er verdt pengene er å sjekke den nøye så å estimere en fair pris her så krever nok litt jobb her. Trenger du en retnings linje ser du på tilsvarende biler på finn med omtrentlig kjørelengde som objektet ditt. Jeg ville sagt at det er en altfor høy pris på en så gammel bil men er nok markedet som bestemmer dette og ikke meg. De har foresten hatt litt diesel dyse problemer så se til at motoren går jevnt og pent både på tomgang og under full akselerasjon hvis motoren rister eller jukser så styr unna. En NAF test er nok ikke dumt heller når du blar opp 110000 kr og kan være spart inn fort.

Mvh Kviasen

Du er en modig kar Tore som satser på en 19 år gammel bil med 222000 km, vel og bra er det jo da at Hiace er like driftsikker som et Franz Jaeger pengeskap men så var det det med rust og tidens tann da. Eneste måte å se om den er verdt pengene er å sjekke den nøye å estimere en fair pris her krever nok litt jobb her. jobb. Trenger du en retnings linje ang pris ser du på tilsvarende biler på finn med omtrentlig kjørelengde som objektet ditt. Jeg ville sagt at det er en altfor høy pris på en så gammel bil men er nok markedet som bestemmer dette og ikke meg. meg, heldigvis for selger det.

De har foresten hatt litt diesel dyse problemer så se til at motoren går jevnt og pent både på tomgang og under full akselerasjon hvis motoren rister eller jukser så styr unna. unna.

En NAF test er nok ikke dumt heller når du blar opp 110000 kr og kan være spart inn fort.

Mvh Kviasen

Antall visninger