Revisjonshistorikk [tilbake]

En 3 år gammel bil og spesielt leasing biler kan være i riktig så rufsete i feil hender. Her må jeg dra favorittene til Norulf og Benny nemelig å sjekke bilen grundig før kjøp og da kunne mye vært klaret opp i på et tidligere tidspunkt. Uansett rister bilen så kan det være en skade der forrige eier har vært borti noeog helt riktig det kan lett føre til feil med hjulinnstillingen og unødvendig slitasje på dekkene. Hvis nå det er en seriøs selger og han hevder at bilen var grundig sjekket så kan det jo ikke stemme og du har da retten på din side fordi om det er et muntlig utsagn fra selger. Du kommer kanskje ikke allverdens vei i en rettslig sammenheng men selger skal stå for sitt ord hvis du legger det frem på en riktig måte. Det at det mangler et par klips på motorplate og at bilen er skrapet opp litt under er ikke nødvendigvis noe problem foruten at det er noe som er synlig bøyd eller inntrykt.

Hilsen Mr Car Wizard

En 3 år gammel bil og spesielt leasing biler kan være i riktig så rufsete i feil hender. Her må jeg dra favorittene til Norulf og Benny nemelig å sjekke bilen grundig før kjøp og da kunne mye vært klaret opp i på et tidligere tidspunkt. Uansett rister bilen så kan det være en skade der forrige eier har vært borti noeog noe og helt riktig det kan lett føre til feil med hjulinnstillingen og unødvendig slitasje på dekkene. Hvis nå det er en seriøs selger og han hevder at bilen var grundig sjekket så kan det jo ikke stemme og du har da retten på din side fordi om det er et muntlig utsagn fra selger. Du kommer kanskje ikke allverdens vei i en rettslig sammenheng men selger skal stå for sitt ord hvis du legger det frem på en riktig måte. Det at det mangler et par klips på motorplate og at bilen er skrapet opp litt under er ikke nødvendigvis noe problem foruten at det er noe som er synlig bøyd eller inntrykt.

Hilsen Mr Car Wizard

En 3 år gammel bil og spesielt leasing biler kan være i riktig så rufsete i feil hender. Her må jeg dra favorittene til Norulf og Benny nemelig å sjekke bilen grundig før kjøp og da kunne mye vært klaret opp i på et tidligere tidspunkt. Uansett rister bilen så kan det være en skade der forrige eier har vært borti noe og helt riktig det kan lett føre til feil med hjulinnstillingen og unødvendig slitasje på dekkene. Hvis nå det er en seriøs selger og han hevder at bilen var grundig sjekket så kan det jo ikke stemme og du har da retten på din side fordi om det er et muntlig utsagn fra selger. Du kommer kanskje ikke allverdens vei i en rettslig sammenheng men selger skal stå for sitt ord hvis du legger det frem på en riktig måte. Det at det mangler et par klips på motorplate og at bilen er skrapet opp litt under er ikke nødvendigvis noe problem foruten at det er noe som er synlig bøyd eller inntrykt.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger