TV 2 Play
Min konto

Revisjonshistorikk [tilbake]

Som vanlig trampeklapp for Kamerat CW, mange kloke og gode ord! Legg til at fasiten vil være hva den ivrigste kjøperen er villig til å betale for bilen! Rent bortsett fra at det er en god tid for å selge en sånn bil nå må vårparten...tenk "vår" og "feriepenger"! I ditt stede ville jeg satt av et par timer til å scanne markedet, vurdert prisnivået og lagt meg si et par hakk over midten. Det betinger at du gjør deg flid med annonsen, dvs tar gode bilder med et KAMERA - glem dette med mobilbilder - og fokuserer på de gode egenskapene ved bilen når du skriver teksten. Vær saklig og konsis, det dreier seg om å fremstå som balansert og troverdig samtidig som man sørger for å fange potensielle kjøperes interesse sånn at de velger å komme til akkurat deg for å se nærmere på din bil, gjerne prøvekjøre den. Om det er en god bil på alle vis, da da kommer salget i boks.

Om du skulle ha ønske om et relativt kjapt salg, ja da legger du forstatt arbeid i annonsen, men du legger deg litt lavere i pris, glem aldri at f.ex 199.000 oppfattes som mye mindre enn 200.000!

Nei, det er ikke nødvendigvis store forskjeller ute og går med en såvidt gammel bil av denne sorten, vi snakker om en, kanskje to titusenlapper. Det bør du ha i mente, for om du legger deg for høyt, ja da uteblir interessen og bilen forblir usolgt. Som nevnt innledningsvis, "vår" og "ferpeienger" bør være en rettesnor her: det er to faktorer som sier "optimalt tidspunkt"! Lykke til!