Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg ville lett valgt 520d fra som du sier 2011 da Bmw endelig hadde fått kontroll på regkjede problemene som de hadde i nær 10 år. E klasse og 5 serie er knivskarpe konkurenter og selger blant annet på forbruk så her er det ikke noe å hente på noen av de. Kjøp bil der alle servicer er fulgt uten unntak og ta gjerne en Naf test da forhandler rapporten nesten morakuløst alltid viser at alt er i perfekt stand. En Bmw med 220000 km er ingen problem men unngå en chippet bil da motor komponenter og girkasse er valgt for den effekten den har orginalt glødeplugger er også greit at er byttet da levetiden kanskje er 200000 km og det er litt demontering med å bytte de. Begge fungerer fint som pendlerbil men de har det vanlige med at Bmw eiere velger disse pga sportslige kjøre egenskaper mens Mercedes eiere velger for komfort.

Hilsen Mr Car Wizard

Jeg ville lett valgt 520d fra som du sier 2011 da Bmw endelig hadde fått kontroll på regkjede problemene som de hadde i nær 10 år. E klasse og 5 serie er knivskarpe konkurenter og selger blant annet på forbruk så her er det ikke noe å hente på noen av de. Kjøp bil der alle servicer er fulgt uten unntak og ta gjerne en Naf test da forhandler rapporten nesten morakuløst mirakuløst alltid viser at alt er i perfekt stand. En Bmw med 220000 km er ingen problem men unngå en chippet bil da motor komponenter og girkasse er valgt for den effekten den har orginalt glødeplugger er også greit at er byttet da levetiden kanskje er 200000 km og det er litt demontering med å bytte de. Begge fungerer fint som pendlerbil men de har det vanlige med at Bmw eiere velger disse pga sportslige kjøre egenskaper mens Mercedes eiere velger for komfort.

Hilsen Mr Car Wizard

Jeg ville lett valgt 520d fra som du sier 2011 da Bmw endelig hadde fått kontroll på regkjede problemene som de hadde i nær 10 år. E klasse og 5 serie er knivskarpe konkurenter og selger blant annet på forbruk så her er det ikke noe å hente på noen av de. Kjøp bil der alle servicer er fulgt uten unntak og ta gjerne en Naf test da forhandler rapporten nesten mirakuløst alltid viser at alt er i perfekt stand. En Bmw med 220000 km er ingen problem men unngå en chippet bil da motor komponenter og girkasse er valgt for den effekten den har orginalt orginalt, glødeplugger er også greit at er byttet da levetiden kanskje er 200000 km og det er litt demontering med å bytte de. Begge fungerer fint som pendlerbil men de har det vanlige med at Bmw eiere velger disse pga sportslige kjøre egenskaper mens Mercedes eiere velger for komfort.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger