Revisjonshistorikk [tilbake]

Jo takk, bygger beranda så måtte ta en pause og svare på noen spørsmål, kameraten ligner litt på han med fartsgrensene før og etter veikryss hvis du husker han og han med at han ikke skjønte hvorfor alle forumer han var innom var sinna på han fordi han aldri hadde hatt problemer med dab dekning siden 2003 ? til og med på Dovre he he. Vel overstått til Mr N Wolf også :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Jo takk, bygger beranda veranda så måtte ta en pause og svare på noen spørsmål, kameraten ligner litt på han med fartsgrensene før og etter veikryss hvis du husker han og han med at han ikke skjønte hvorfor alle forumer han var innom var sinna på han fordi han aldri hadde hatt problemer med dab dekning siden 2003 ? til og med på Dovre he he. Vel overstått til Mr N Wolf også :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Jo takk, bygger veranda så måtte ta en pause og svare på noen spørsmål, kameraten ligner litt på han med fartsgrensene før og etter veikryss hvis du husker han og han såhan med at han ikke skjønte hvorfor alle forumer han var innom var sinna på han fordi han aldri hadde hatt problemer med dab dekning siden 2003 ? til og med på toppen av Dovre he he. Vel overstått til Mr N Wolf også :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Jo takk, bygger veranda så måtte ta en pause og svare på noen spørsmål, kameraten ligner litt på han med fartsgrensene før og etter veikryss hvis du husker han og såhan så han med at han ikke skjønte hvorfor alle forumer han var innom var sinna på han fordi han aldri hadde hatt problemer med dab dekning siden 2003 ? til og med på toppen av Dovre he he. Vel overstått til Mr N Wolf også :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger