TV 2 Play
Min konto

Revisjonshistorikk [tilbake]

Nybil garantien din er kanskje ute men ikke dermed sagt at garanti på batteripakken er ute. Kia har gitt rause garantier i den senere tid så ikke dermed sagt at alt håp er ute. Uansett så er 250000 kr, hadde faktisk problem med å finne nok nuller her helt urimelig, først så ville jeg nok sett på om det var ladeproblem her eller andre kablings problemer? Vet jo ikke engang om bilen kostet 250000 kr som ny men ja urimelig i alt fra pris ved bytte, miljøhensyn osv videre er jo helt ute av proporsjoner her, jeg kunne jo fått 3 stk motorer til min Discovery 4 for den prisen og kunne nok ikke akkurat da kalt meg miljø aktivist. Noe er galt her, ta med en kopi av innlegget ditt og server det for Kia og spør om det er noe du har missforstått her.

Hilsen Mr Car Wizard

Nybil garantien din er kanskje ute men ikke dermed sagt at garanti på batteripakken er ute. Kia har gitt rause garantier i den senere tid så ikke dermed sagt at alt håp er ute. Uansett så er 250000 kr, hadde kr helt out there såhadde faktisk problem med å finne nok nuller her og helt urimelig, urimelig spør du meg, først så ville jeg nok sett på om det var ladeproblem her eller andre kablings problemer? Vet jo ikke engang om bilen kostet 250000 kr som ny men ja urimelig i alt fra pris ved bytte, miljøhensyn osv videre er jo helt ute av proporsjoner her, jeg kunne jo fått 3 stk motorer til min Discovery 4 for den prisen og kunne nok ikke akkurat da kalt meg miljø aktivist. Noe er galt her, ta med en kopi av innlegget ditt og server det for Kia og spør om det er noe du har missforstått her.

Hilsen Mr Car Wizard

Nybil garantien din er kanskje ute men ikke dermed sagt at garanti på batteripakken er ute. Kia har gitt rause garantier i den senere tid så ikke dermed sagt at alt håp er ute. Uansett så er 250000 kr helt out there såhadde jeg hoppet faktisk i stolen som Mr N Wolf ville sagt, jeg hadde faktisk problem med å finne nok nuller her og helt urimelig spør du meg, først så ville jeg nok sett på om det var ladeproblem her eller andre kablings problemer? Vet jo ikke engang om bilen kostet 250000 kr som ny men ja urimelig i alt fra pris ved bytte, miljøhensyn osv videre er jo helt ute av proporsjoner her, jeg kunne jo fått 3 stk motorer til min Discovery 4 for den prisen og kunne nok ikke akkurat da kalt meg miljø aktivist. Noe er galt her, ta med en kopi av innlegget ditt og server det for Kia og spør om det er noe du har missforstått her.

Hilsen Mr Car Wizard

Nybil garantien din er kanskje ute men ikke dermed sagt at garanti på batteripakken er ute. Kia har gitt rause garantier i den senere tid så ikke dermed sagt at alt håp er ute. Uansett så er 250000 kr helt out there jeg hoppet faktisk i stolen som Mr N Wolf ville sagt, jeg hadde faktisk rimelig problem med å finne nok nuller her og helt urimelig spør du meg, først så ville jeg nok sett på om det var ladeproblem her eller andre kablings problemer? Vet jo ikke engang om bilen kostet 250000 kr som ny men ja urimelig i alt fra pris ved bytte, miljøhensyn osv videre er jo helt ute av proporsjoner her, jeg kunne jo fått 3 stk motorer til min Discovery 4 for den prisen og kunne nok ikke akkurat da kalt meg miljø aktivist. Noe er galt her, ta med en kopi av innlegget ditt og server det for Kia og spør om det er noe du har missforstått her.

Hilsen Mr Car Wizard