Revisjonshistorikk [tilbake]

Et litt artig scenario er jo at de som kjøper elbil kun har adgang til fornybar energi, så når de skal lade på ferieturen sin og de putter inn ladekortet sitt så er det bare fornybar energi som slipper igjennom og man nektes adgang til andre alternativer her. Ja da er det bare å skaffe sovepose å vente til noe fornybar energi slipper inn i bilen i noen klatter dann og vann så får man jo håpe på tålmodighet blant brukerene her. Vi er villige til å gå litt på veien her med avgifts fritak, gratis bompenger og kjøring i kolektiv felt samt å hevde at vi er opptatt av miljø og gjerne klemmer et tre men tror nok at hvis fordelene taes bort og det begynner å koste oss i ulemper så forsvinner også viljen raskt som dugg for solen. MDG vil jo ikke ha en fosil bil innenfor stor Oslos sentrum fordi da kanskje et av barna deres måtte dra inn et sniff av eksos men er de så fryktelig opptatt av det så kan man jo flytte på landet og ikke bo midt i kjukkeste Oslo. Som sagt tidligere vi blir alle lurt og kommer til å bli det også i fremtiden og hvis fks noen tror det er gratis å fremstille hydrogen slik som selskapet Nel har lurt oss med i årevis så er det også feil, det koster masse energi å fremstille hydrogen og desuten er det et ustabilt stoff som definitivt ikke må komme ut av kontrol, eller hvorfor er det ikke fyllestasjoner og en masse hydrogen biler?

Mvh Mr Car Wizard

Et litt artig scenario er jo at de som kjøper elbil kun har adgang til fornybar energi, så når de skal lade på ferieturen sin og de putter inn ladekortet sitt så er det bare fornybar energi som slipper igjennom og man nektes adgang til andre alternativer her. Ja da er det bare å skaffe sovepose å vente til noe fornybar energi slipper inn i bilen i noen klatter dann og vann så får man jo håpe på tålmodighet blant brukerene her. Vi er villige til å gå litt på veien her med avgifts fritak, gratis bompenger og kjøring i kolektiv felt samt å hevde at vi er opptatt av miljø og gjerne klemmer et tre men tror nok at hvis fordelene taes bort og det begynner å koste oss i ulemper så forsvinner også viljen raskt som dugg for solen. MDG vil jo ikke ha en fosil bil innenfor stor Oslos sentrum fordi da kanskje et av barna deres måtte dra inn et sniff av eksos men er de så fryktelig opptatt av det så kan man jo flytte på landet og ikke bo midt i kjukkeste Oslo. Som sagt tidligere vi blir alle lurt og kommer til å bli det også i fremtiden og hvis fks noen tror det er gratis å fremstille hydrogen slik som selskapet Nel har lurt oss med i årevis så er det også feil, det koster masse energi å fremstille hydrogen og desuten er det et ustabilt stoff som definitivt ikke må komme ut av kontrol, eller ellers hvorfor er det ikke fyllestasjoner og en masse hydrogen biler?

Mvh Mr Car Wizard

Et litt artig scenario er jo at de som kjøper elbil kun har adgang til fornybar energi, så når de skal lade på ferieturen sin og de putter inn ladekortet sitt så er det bare fornybar energi som slipper igjennom og man nektes adgang til andre alternativer her. Ja da er det bare å skaffe sovepose å vente til noe fornybar energi slipper inn i bilen i noen klatter dann og vann så får man jo håpe på tålmodighet blant brukerene her. Vi er villige til å gå litt på veien her med avgifts fritak, gratis bompenger og kjøring i kolektiv felt samt å hevde at vi er opptatt av miljø og gjerne klemmer et tre men tror nok at hvis fordelene taes bort og det begynner å koste oss i ulemper så forsvinner også viljen raskt som dugg for solen. MDG vil jo ikke ha en fosil bil innenfor stor Oslos sentrum fordi da kanskje et av barna deres måtte dra inn et sniff av eksos men er de så fryktelig opptatt av det så kan man jo flytte på landet og ikke bo midt i kjukkeste Oslo. Som sagt tidligere vi blir alle lurt og kommer til å bli det også i fremtiden og hvis fks noen tror det er gratis å fremstille hydrogen slik som selskapet Nel har lurt oss med i årevis så er det også feil, det koster masse energi å fremstille hydrogen og desuten er det et ustabilt stoff som definitivt ikke må komme ut av kontrol, ellers hvorfor er det ikke fyllestasjoner og en masse hydrogen biler?biler nei fordi de da alle er egentlig små bomber i trafikken som med Urea bomber som vi vet rystet regjeringskvartalet ganske heftig i sin tid.

Mvh Mr Car Wizard

Antall visninger