Revisjonshistorikk [tilbake]

Dyser programmeres ikke fordi de skal forstå hvor de hører til de programmeres for at motor skal kunne kjenne igjen et lite avik som kommer frem i en prøvebenk og får således en tallrekk og da en kode slik at mikroskopiske forskjeller mellom dysene kan gjevnes ut. Det var nok ikke alle fabrikanter og dysefabrikanter som drev med akkurat dette og tar jeg ikke feil så trenger du ikke bekymre deg om dette på din bil. Men jo er man Bmw og setter en dyse i en motor med 400-500 hk så kan slike milroskopiske frskjeller ha noe betydning. Så nei ikke tenk på det.

Hilsen Mr Car Wizard

Dyser programmeres ikke fordi de skal forstå hvor de hører til de programmeres for at motor skal kunne kjenne igjen et lite avik som kommer frem i en prøvebenk og får således en tallrekk og da en kode slik at mikroskopiske forskjeller mellom dysene kan gjevnes jevnes ut. Det var nok ikke alle fabrikanter og dysefabrikanter som drev med akkurat dette og tar jeg ikke feil så trenger du ikke bekymre deg om dette på din bil. Men jo er man Bmw og setter en dyse i en motor med 400-500 hk så kan slike milroskopiske frskjeller ha noe betydning. Så nei ikke tenk på det.

Hilsen Mr Car Wizard

Dyser programmeres ikke fordi de skal forstå hvor de hører til de programmeres for at motor skal kunne kjenne igjen et lite avik som kommer frem i en prøvebenk og får således en tallrekk og da en kode slik at mikroskopiske forskjeller mellom dysene kan jevnes ut. Det var nok ikke alle fabrikanter og dysefabrikanter som drev med akkurat dette og tar jeg ikke feil så trenger du ikke bekymre deg om dette på din bil. Men jo er man Bmw og setter en dyse i en motor med 400-500 hk så kan slike milroskopiske frskjeller mikroskopiske forskjeller ha noe betydning. Så nei ikke tenk på det.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger