Revisjonshistorikk [tilbake]

Vanskelig å gi råd når man kommer ned i 60000 kr som i seg selv sier at man et i et grenseland for et trygt bilkjøp, her må. an nok begynne å sortere ut hva som betyr mest for en selv. Er det 4 hjuls drift så er nok Honda cr-v den jeg ville valgt, dernest ville jeg valg Mazda 6 rett og slett fordi den er nyere men obs Mazda slet litt med rust på sine Mazda 6 som jo var en forkledd Mondeo og til sist ville jeg valgt bort Passaten da den har den gamle pumpedyse dieselen som er en aldrende teknologi og ikke helt holder mål i dag mot common. rail diesler. Du virker jo ganske reflektert og jeg er helt sikker på at dere finner den bilen dere ønsker men som suv eier blir det vanskelig å tenke tanken på å gå tilbake til en stasjonsvogn da det for meg er for mange fordeler med en suv på alle måter foruten kanskje litt høyere forbruk men det lever jeg lett med. Honda cr- er en undervurdert suv som har mange iboende og gode egenskaper samtidig at den nå er rimelig i brukt markedet og har 4 hjuls drift, trenger jeg å si mere ?

Hilsen Mr Car Wizard

Vanskelig å gi råd når man kommer ned i 60000 kr som i seg selv sier at man et etr i et grenseland for et trygt bilkjøp, her må. an må man nok begynne å sortere ut hva som betyr mest for en selv. Er det 4 hjuls drift så er nok Honda cr-v den jeg ville valgt, dernest ville jeg valg Mazda 6 rett og slett fordi den er nyere men obs Mazda slet litt med rust på sine Mazda 6 som jo var en forkledd Mondeo og til sist ville jeg valgt bort Passaten da den har den gamle pumpedyse dieselen som er en aldrende teknologi og ikke helt holder mål i dag mot common. rail diesler. Du virker jo ganske reflektert og jeg er helt sikker på at dere finner den bilen dere ønsker men som suv eier blir det vanskelig å tenke tanken på å gå tilbake til en stasjonsvogn da det for meg er for mange fordeler med en suv på alle måter foruten kanskje litt høyere forbruk men det lever jeg lett med. Honda cr- er en undervurdert suv som har mange iboende og gode egenskaper samtidig at den nå er rimelig i brukt markedet og har 4 hjuls drift, trenger jeg å si mere ?

Hilsen Mr Car Wizard

Vanskelig å gi råd når man kommer ned i 60000 kr som i seg selv sier at man etr er i et grenseland for et trygt bilkjøp, her må man nok begynne å sortere ut hva som betyr mest for en selv. Er det 4 hjuls drift så er nok Honda cr-v den jeg ville valgt, dernest ville jeg valg Mazda 6 rett og slett fordi den er nyere men obs Mazda slet litt med rust på sine Mazda 6 som jo var en forkledd Mondeo og til sist ville jeg valgt bort Passaten da den har den gamle pumpedyse dieselen som er en aldrende teknologi og ikke helt holder mål i dag mot common. rail diesler. Du virker jo ganske reflektert og jeg er helt sikker på at dere finner den bilen dere ønsker men som suv eier blir det vanskelig å tenke tanken på å gå tilbake til en stasjonsvogn da det for meg er for mange fordeler med en suv på alle måter foruten kanskje litt høyere forbruk men det lever jeg lett med. Honda cr- er en undervurdert suv som har mange iboende og gode egenskaper samtidig at den nå er rimelig i brukt markedet og har 4 hjuls drift, trenger jeg å si mere ?

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger