TV 2 Play
Min konto

Revisjonshistorikk [tilbake]

Beklager her er det så mye brukerfeil at å tro man får dette på garanti er helt nytteløst, det kan være så mange tilsvarende biler det vil men saken din er desverre tapt. Alle biler har samme oppsett med en splines bolt som blir presset inn i navet og der man setter på en mutter og har vært slik i sikkert 30-40 år. Andre varianten er bolter som på din bil der det er gjenger i navet og bolten gjenges inn. Går man løs med luft maskin på en bolt så blir nok resultatet ymse alt ettersom hva slags maskin man bruker men at dekkverksted eller bilfabrikant tar dette på garanti nei det tror jeg ikke. Ting skjer i Mc Murphys univers men man sittet som regel med svarteper selv. Joda men jeg kan trygt si at å utfordre Peugot på produksjonsfeil i gjenger eller materialkvalitet blir en endeløs ørkenvandring for din del da bevisbyrden kommer til å ligge på din kappe og den kampen kommet du til å tape.

Hilsen Mr N Wolf

Beklager her er det så mye brukerfeil at å tro man får dette på garanti er helt nytteløst, det kan være så mange tilsvarende biler det vil men saken din er desverre tapt. Alle biler har samme oppsett med en splines bolt som blir presset inn i navet og der man setter på en mutter og har vært slik i sikkert 30-40 år. Andre varianten er bolter som på din bil der det er gjenger i navet og bolten gjenges inn. Går man løs med luft maskin på en bolt så blir nok resultatet ymse alt ettersom hva slags maskin man bruker men at dekkverksted eller bilfabrikant tar dette på garanti nei det tror jeg ikke. Ting skjer i Mc Murphys univers men man sittet som regel med svarteper selv. Joda men jeg kan trygt si at å utfordre Peugot på produksjonsfeil i gjenger eller materialkvalitet blir en endeløs ørkenvandring for din del da bevisbyrden kommer til å ligge på din kappe og den kampen kommet kommer du til å tape.

Hilsen Mr N Wolf

Beklager her er det så mye brukerfeil at å tro man får dette på garanti er helt nytteløst, det kan være så mange tilsvarende biler det vil men saken din er desverre tapt. Alle biler har samme oppsett med en splines bolt som blir presset inn i navet og der man setter på en mutter og har vært slik i sikkert 30-40 år. Andre varianten er bolter som på din bil der det er gjenger i navet og bolten gjenges inn. Går man løs med luft maskin på en bolt så blir nok resultatet ymse alt ettersom hva slags maskin man bruker men at dekkverksted eller bilfabrikant tar dette på garanti nei det tror jeg ikke. Ting skjer i Mc Murphys univers men man sittet sitter som regel med svarteper selv. Joda men jeg kan trygt si at å utfordre Peugot på produksjonsfeil i gjenger eller materialkvalitet blir en endeløs ørkenvandring for din del da bevisbyrden kommer til å ligge på din kappe og den kampen kommer du til å tape.

Hilsen Mr N Wolf

Beklager her er det så mye brukerfeil at å tro man får dette på garanti er helt nytteløst, det kan være så mange tilsvarende biler det vil men saken din er desverre tapt. Alle biler har samme oppsett med en splines bolt som blir presset inn i navet og der man setter på en mutter og har vært slik i sikkert 30-40 år. Andre varianten er bolter som på din bil der det er gjenger i navet og bolten gjenges inn. Går man løs med luft maskin på en bolt så blir nok resultatet ymse alt ettersom hva slags maskin man bruker men at dekkverksted eller bilfabrikant tar dette på garanti nei det tror jeg ikke. Ting skjer i Mc Murphys univers men man sitter som regel med svarteper selv. Joda men jeg kan trygt si at å utfordre Peugot på produksjonsfeil i gjenger eller materialkvalitet blir en endeløs ørkenvandring for din del da bevisbyrden kommer til å ligge på din kappe og den kampen kommer du til å tape.

Hilsen Mr N WolfCar Wizard