Revisjonshistorikk [tilbake]

Må bare tilføye for orden skyld at rust er en elektrokjemisk prosess der stålet reagerer med oksygen og ikke en elektro galvanisk prosess som dreier seg mere om at et metall ofrer seg for et annet metall i en spenningsrekke. Flisespikkeri ja jo men rett skal jo være rett. Sorry for det Mr N Wolf.

Hilsen Mr Car Wizar

Må bare tilføye for orden skyld at rust er en elektrokjemisk prosess der stålet reagerer med oksygen og ikke en elektro galvanisk prosess som dreier seg mere om at et metall ofrer seg for et annet metall i en spenningsrekke. Flisespikkeri ja jo men rett skal jo være rett. Sorry for det Mr N Wolf.Wolf. Uansett så er kampen mot rust en nesten umulig oppgave da stål alltid vil forsøke å komme tilbake til sin opprinnelige form nemelig jernoksyd. Skal man fjerne rust så er det nesten samme prosedyre som med en kreft svulst at det angrepene området må fjernes pluss litt til for å være sikker på at det ikke sprer seg og så felle inn nytt materiale. Det blir ofselig dyrt så lønner seg ikke på skrote ferdige biler men på verdifulle veteran biler kan det være god butikk. Vi andre må kjøpe en boks med sparkel fra Biltema, slipe det angrepene området som best vi kan og pusse, grunne og lakke slik at vi kamuflerer det for en stund men vi kommer aldri til fra begge sider så prosessen går videre og videre til det er all over. Nå er jo ikke 17000 kr spesiellt mye og er bilen godkjent i 2 år så kan det lett være mye billig bil for pengene her.

Hilsen Mr Car Wizar

Må bare tilføye for orden skyld at rust er en elektrokjemisk prosess der stålet reagerer med oksygen og ikke en elektro galvanisk prosess som dreier seg mere om at et metall ofrer seg for et annet metall i en spenningsrekke. Flisespikkeri ja jo men rett skal jo være rett. Sorry for det Mr N Wolf. Uansett Wolf, uansett så er kampen mot rust en nesten umulig oppgave da stål alltid vil forsøke å komme tilbake til sin opprinnelige form nemelig jernoksyd. Skal man fjerne rust så er det nesten samme prosedyre som med en kreft svulst at det angrepene området må fjernes pluss litt til for å være sikker på at det ikke sprer seg og så felle inn nytt materiale. Det blir ofselig dyrt så lønner seg ikke på skrote ferdige biler men på verdifulle veteran biler kan det være god butikk. Vi andre må kjøpe en boks med sparkel fra Biltema, slipe det angrepene området som best vi kan og pusse, grunne og lakke slik at vi kamuflerer det for en stund men vi kommer aldri til fra begge sider så prosessen går videre og videre til det er all over. Nå er jo ikke 17000 kr spesiellt mye og er bilen godkjent i 2 år så kan det lett være mye billig bil for pengene her.

Hilsen Mr Car Wizar

Antall visninger