Revisjonshistorikk [tilbake]

Nei, det er ikke vanlig at du får nye 5 års garanti - eller hvor lang garantien måtte være - hver gang du bytter en del. Det gir seg egentlig selv at det må være sånn - hvis ikke ville det i verste fall kunnet ende opp med en evig hengemyr av garanti for den arme produsenten dersom MacMurphy slo til med jevne mellomrom. At du må betale for deler som må byttes som en del av ordinært vedlikehold etter garantiutløpet, er altså helt vanlig.

Like vanlig er det at sensorer går i dann og vann, det er en del av moroa med moderne biler, enten de kommer fra Kina eller Tyskland, enn si andre spennende lokasjoner. Om det kan være en trøst, i tilfeller der det måtte være en svakhet med en del, her en sensor, vil man som regel foreta seg noe for å rette det opp, si at den har dårlig kapsling. Verre er det om den står utsatt til, da er det ikke alltid like enkelt å iverksette kompenserende tiltak som det heter på fint. I ditt sted ville jeg ikke tatt sorgene på forskudd, du får trøste deg med at det kunne vært verre: det kunne f.ex vært Tesla-lang leveringstid på delene! Du kunne også hatt en Landrover-tilværelse, med engelsk bil skal du virkelig være entusiast, da kan vi snakke om å betale i søkk og kav for ikke bare middels, men direkte spennende kvalitet!

Vi krøsser fingrene for at våre kinesiske venner finner løsninger som gjør at disse sensorene holder lenger i fremtiden!

Antall visninger