Revisjonshistorikk [tilbake]

Nå er jo interiøret så alikevel kaput gewesen sein, jeg ville brukt vann og såpe først og fremst, deretter brukt en dusjflaske med klorin og vann, prøv med si 2-5 % klorin først. Dette fungerer for å ta rotta på mugg, sopp, grønske i andre sammenhenger, ellers kan du jo legge turen innom malingsjappa og høre hva de har til å vaske husveggen utvendig med, der er som kjent svartsopp et problem. Du vil også kunne bruke samme godstoffet som skadesaneringsfirmaer bruker etter f.ex flom i kjellere....uten at jeg husker hva dette var i farta....det lukter ikke....man sprøyter på....lar det tørke....lar det være i fred...voila...sporer, mugg, alles weg! Men NB: dette er uansett sterke saker, prøv deg gjerne frem med å spe godstoffet godt ut med vann! Nå ligger det i sakens natur at det er enklest å vaske harde hhv glatte flater, om det er stoffseter hhv tepper i bilen, må du enten ha en vannsuger eller tepperensemaskin, evnt bruke svamp etter beste evne. Mhp teppene i dørken etc ville jeg plukket dem ut, vasket dem og lagt dem inn igjen....evnt lagt nye tepper. Det siste er ikke uten videre enkelt....!

En dampvasker kan også være grei, men NB, med forsiktighet - ikke alt som tåler så høye temperaturer like godt! Om du får fjernet alt? Nada. Jeg ville nok hatt avfukting i bilen, f.ex tørkesalt og "torrbollen" fra Claas Ohlson. Kanhende også en luftrenser som sto og gikk når bilen sto parkert...som du er inne på....det er en helserisiko med i bilet. I hvilken grad finner du ikke ut før etterpå....spør du Mattilsynet, en lege, evnt Mycoteam, vil man si at det eneste saliggjørende er å strippe ned interiøret, rengjøre, skifte ut og trekke om.

DET GODE er at taket synes å ha kommet rimelig greit fra det. Likevel om du prøver med et av alternativene nevnt innledningsvis, hele interiøret bør vaskes og behandles, det er ingen snarveier her - og du bør ta ut setene og sjekke under...likeledes er det en klar fordel å sjekke under matter, tepper etc etc.. Er det ikke altfor ille, er det mulig. Hvis ikke...om det ellers er en meget, meget god bil....send bilen til Litauen og få gjort en fullverdig jobb.

Antall visninger