Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei!

Å oppgradere bilen din til å støtte DAB-radio er definitivt mulig. Kostnaden for å få dette gjort kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert bilmodellen og arbeidskostnadene hos verkstedet du velger. For å få en nøyaktig prisestimat og utføre installasjonen, vil det være lurt å kontakte et autorisert verksted eller en bilradio-spesialist.

Når det gjelder valg av verksted, kan du vurdere å kontakte en Toyota-forhandler eller et spesialisert verksted som har erfaring med bilunderholdningssystemer og lydoppgraderinger. De vil kunne gi deg riktig veiledning og utføre installasjonen profesjonelt.

Angående DAB+ kompatibilitet, så er det viktig å sjekke spesifikasjonene for det eksisterende lydsystemet i bilen din. Hvis bilen har en DAB/AM-knapp, er det en indikasjon på at den har støtte for DAB-radio. Imidlertid kan det være lurt å kontakte en ekspert for å bekrefte om bilens lydsystem støtter DAB+ eller bare DAB.

Husk at informasjonen jeg gir deg er generell, og det kan være lurt å få en profesjonell vurdering og veiledning basert på din spesifikke Toyota Avensis 2010-modell og dine behov.


bloxd io

Antall visninger