TV 2 Play
Min konto
0

Min søster kjøpte en honda civic sport 2.2 l turbo med 140 hk, veier kun 1300 kg. det beste er kansje at det er disel å at man kan kjøre i eviheter f

spurt 2009-05-31 05:22:05 +0200

Hei, Min søster kjøpte en honda civic sport 2.2 L turbo med 140 hk, veier kun 1300 kg. Det beste er kansje at det er disel å at man kan kjøre i eviheter før man må fylle på tanken :) Noe annet me bilen er at det er god plass i den, Man ser den åsså tenker man, nei farsken den er liten å trang bil, men nor man sitter i det så virker den stor å romsli, Passer parfekt for en familie på 3 / 4 eller for folk som liker sports biler, Jeg mener den er parfekt for ALLE, Jeg skall selv ha en sånn bare i type-r håper jeg, den virker litt finere å mere sporty.Einaste jeg kan klage på bilen er litt av utsende å at det er forjulstrekk:( Men det spørsmåle mitt var om ikke dere kan teste bilen på broom, vill se va dere synes om bilen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-06 19:22:17 +0200

Hei du. Helt enig - Civic er et lite columbiegg. Utrolig mye plass i den bilen og design både utenpå og inni er virkelig ikke dusinvare. Test kommer. Jeg kan jo også legge til at Jan Erik har en slik som familebil akkurat nå, falt pladask og påstår at plassen også duger for hans familie på fire.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar