0

Jeg kjøpte nettopp en civic 2000 1.4is aerodeck. har problemer med ac anlegget. bruktbilfirmaet hadde foretatt påfylling av gass. en mnd senere ble d

spurt 2009-11-09 11:10:40 +0200

Hei! Jeg kjøpte nettopp en Civic 2000 1.4is Aerodeck. Har problemer med AC anlegget. Bruktbilfirmaet hadde foretatt påfylling av gass. En mnd senere ble dette kontrollert på merkeverksted, som fant at det var tomt. De har nå fyllt opp anlegget (igjen?). Utfordringen min nå blir å avdekke om/når anlegget svikter - for så å gjøre en ny reklamasjon.I denne prosessen har jeg googlet meg frem til at ac-anleggene har et tørkefilter som også skal skiftes ved gitte intervaller. Dette har ingen nevnt noe om. Hva vet dere om dette, og hva kan dere generelt råde meg til mht ac-problematikken?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-09 13:55:56 +0200

Hei Håvar. Dette bør ikke være noe stort problem. Hvis gassen forsvinner er det lekkasje. Den finner men ved å fylkle sporstoff i A/C gassen for da ser man, med en spesiell lampe, hvor det lekker og kan lett reparere lekkasjen på riktig sted. Anbefaler også å få byttet filteret med det samme du holder på.

Jeg mener at så lenge du har påpekt dette FØR garantien utløper - så må forhandler dekke det. At "ting tar tid" er ikke din skyld.

Lykke til med fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger