0

Vurderer å kjøpe bil snart. har lyst på en sprek bil, men har hatt dårlig erfaring med en golf vr6 tidligere. hva kan du si om en 1992 honda civic vti

spurt 2010-01-29 13:26:30 +0200

Hei Benny!Vurderer å kjøpe bil snart. Har lyst på en sprek bil, men har hatt dårlig erfaring med en Golf VR6 tidligere. Hva kan du si om en 1992 Honda Civic VTI? Japanske biler er jo kjent for å være så og si feilfri, men dette er kanksje ikke tilfelle med VTI-modellene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-05-21 16:39:12 +0200

Det er ingenting vondt å si om de Civicene, spesielt VTI. Men det finnes mange som er ihjelkjørt. Vær OBS på rust som oftest kommer rundt hjulbuene bak. Og motor-rommet bør være bra. Der kan du sjekke kjøleveska, olje, osv. Er det oljelekkasjer, så kan det oppstå problemer i senere tid. Og en siste ting. Girkassa. Under giroverføring ved høyt turtall og bånn gass, vil det komme litt skraping pga synkroniseringa. Typisk VTI'er. Men det hjelper å bytte girkasse fra en EK9 Civic VTI.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger