0

Eldstedattra har en gammel honda civic 1,5 gl 1991 modell med automat(den gamle firkanta typen)problemet med denne er at den ikke starter. jeg byttet

spurt 2010-06-08 20:33:23 +0100

Hei, Eldstedattra har en gammel Honda civic 1,5 gl 1991 modell med automat(Den gamle firkanta typen)Problemet med denne er at den ikke starter. Jeg byttet starter på denne i fjor ettersom den som stod på ikke dro rundt i det hele tatt, bare klikket i innslaget. Nå ser det ut som om det er samme greia igjen. Mitt spørsmål er da, kan det være noe annet som gjør at bilen ikke vil starte? har gått over ledninger etc så godt det lar seg gjøre oppi det usannsynlig trange motorrommet på bilen.Starter bør vel holde lenger enn drøye 12000 km? Har også ett annet problem med denne og det er at det kommer innimellom skrapelyder fra automaten når den skifter gir, oljen ser fin ut og ikke svidd. Hva kan dette være?På toppen av det hele har det kommet ekstra ventilasjon i kanalen, noe som gjør at vi ikke har lyst å bruke for mye penger på denne. Hadde derimot vært ok å få den til å humpe å gå en stund til da den faktisk nylig er eu godkjent. Kan sikkert få noen til å sveise nye plater i kanalen for en rimelig penge.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-09 13:20:10 +0100

Når du skiftet starter sist, ble det også bedre kontakt mellom strømkabel og batteri. Når er kontakten dårlig igjen, så gå over kontaktpunkter og oppgradér/bytt gjerne minuskablene mellom batteri og karosseri, karosseri og motor samt plusskabler fra batteri til dynamo og starter. Da er høyst sannsynlig problemet løst.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger