TV 2 Play
Min konto
0

Hvor viktig er egentlig esp? jeg har sett på cr-v. jeg har skjønt at den kommer både med og uten esp, men sønnen min sier jeg er nødt til å velge en

spurt 2009-10-16 14:21:23 +0200

Hei. Hvor viktig er egentlig ESP? Jeg har sett på CR-V. Jeg har skjønt at den kommer både med og uten ESP, men sønnen min sier jeg er nødt til å velge en med. Han sier at det vil hjelpe meg hvis jeg må svinge unna en elg, og at den bremser hjulene og retter opp bilen hvis jeg får en sladd.Jeg er veldig skeptisk til all elektronikken. Skjønner ikke hva vi skal med den. Jeg liker ikke tanken på at bilen skal ta over styringen. Jeg liker å ha kontrollen. Det har gått fint i 20 år, så hvorfor trenger jeg hjelp nå?Jeg mistenker også bilen kan rette seg opp mens jeg får en sladd. Hva hvis jeg er sidelengs etter å ha gjort en unnamanøver. Da kan jo ESPen sende meg rett ut i grøfta. Hvem har rett? Jeg eller sønnen min?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-16 14:45:47 +0200

Hei Ellen! Honda CR-V kom med ESP i 2005 - som er et antiskrens-system - som jeg veldig sterk vil anbefale deg.

Jeg har selv hatt god hjelp av dette systemet en gang jeg kom litt for fort inn i en sving som var veldig glatt. Jeg kan bekrefte at systemet fungerte mye bedre - og ikke minst raskere enn meg som sjåfør. Hele dramatikken var over nesten før jeg rakk og reagere.

Det kan nok i terorien tenkes at systemet i svært få tilfeller kan "tukle det til", men jeg er ikke i tvil om at det hjelper. Og jeg vil helt klart anbefale deg å velge en bil med dette systemet.

1 - 0 til sønnen din her!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar