TV 2 Play
Min konto
0

Har en honda cr-v 2003 mod. hadde den nettopp på service. fikk beskjed om at den hadde ikke register-reim, den hadde et register-kjede som var prakt

spurt 2009-10-27 14:59:13 +0200

Hei! HAr en Honda CR-V 2003 mod. Hadde den nettopp på service. Fikk beskjed om at den hadde ikke register-reim, den hadde et register-kjede som var praktisk talt vedlikeholdsfritt. Kort tid etter servicen varsler bilen motorfeil, og det viser seg at dette vedlikeholdsfrie kjedet er forstrukket(?) Fikk et estimat på reparasjon: 15.000,- Mitt spørsmål til deg da er: Tror du dette er noe jeg kan få dekket på garantien når det er ment å være "evigvarende"?

Takk for bra spalte! :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-28 13:59:15 +0200

Hei JC. Jeg ville jo gjerne sagt ja.. Men jeg tror desverre nei. Grunn: Bilen din er 6 år gammel, og reklamasjonsretten i følge Norsk kjøpslov er 5 år (den vil EU ha slutt på - da de mener den er for lang...)

En annen grunn til at jeg tror du får avslag på en reklamasjonssøknad er at dette er en bevegelig, mekanisk del - og at det derfor ikke er "unormalt" at slitasje kan oppstå.

Men så klart - du bør forhøre deg hos merkeforhandler / importør. Kanskje de blir med på en deling om ikke annet. Uansett så ønsker jeg deg lykke til - og håper at jeg tar feil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar