TV 2 Play
Min konto
0

Jeg har en hyundai accsent 1.3ls 1994model, den stopper av og til bare av å kjøre 10meter og av og til ved å kjøre ca 1 mil. den er ikke kjørt mer enn

spurt 2010-01-08 04:07:16 +0200

jeg har en hyundai accsent 1.3ls 1994model, den stopper av og til bare av å kjøre 10meter og av og til ved å kjøre ca 1 mil. den er ikke kjørt mer enn 146 000km å ingen er helt sikre på hva det er:/ gidder ikke å bruke mer penger på feilsøking og verksted, hyundai skall ha 1200kr i timen. er en billig bil som bare ble kjøpt for at dama skal kjøre frem og tilbake til jobb som er ca 7km en vei. noen dager klarer den å kommer hun helt frem uten stopp og noen dager stopper den 3 ganger +/- noen sier det er inprøytningen, noen andre sier det er termostaten og en sa at det var tomgangs regulatoren men det har ingen ting å gjøre med bilen på tomgang. når du får start på bilen igjen sår ryker den noe vanvittigt fra eksosen. å dama sier det lukter glassfiber. men først fikk det meg til å tenke på kondens men da skall den bare fuske og hvis det er tenn plugger og så er det rart at den skall kutte ut alle stemplene samtidigt. kan det være noe med coilen?men jeg vet ikke jeg er utdannet innen bygge bransjentakker for all hjelp:-)ps: første inlegg glømte jeg å skrive årsmodell.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-08 14:09:24 +0200

Hei Ole Kristian! Du er som en av få i Norge en som har problemer med Accent. De er jo kjent for å bare gå og gå...

Vanskelig å vite hva dette kan være uten å feilsøke. Men jeg har noe forslag: Bensinpumpe eller bensinpumpe rele. Coli eller tenningsomdul / fordeler.

Man må nesten feilsøke når bilen har stoppet, så er det nok enkelt å finne ut av. Har den gnist på pluggene, får den bensin osv. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar