0

Har en jeep cherokee 88mod 2,5l turbodiesel på hånd,som jeg lurer på å kjøpe.men har hørt mye rart om disse bilene,mye feil og sånn.burde jeg skygge

spurt 2009-12-07 16:10:56 +0200

hei.har en jeep cherokee 88mod 2,5l turbodiesel på hånd,som jeg lurer på å kjøpe.men har hørt mye rart om disse bilene,mye feil og sånn.burde jeg skygge unna??m.v.h per ø

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-07 22:24:40 +0200

Skygg langt unna! Jeep er fantastisk dårlige skrudd sammen. Kjip plast og en driftssikkerhet like stabil som en nordnorsk sommer. Troner på bunnen av alle bilstatistikker!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-02-16 05:31:59 +0200

ALT det der er ikke sant! Cherokee XJ er er bra biler de, men de siste fra 97 til 01 er selvfølgelig vesentlig forbedret på \"\"alle\"\" områder. De er ihvertfall ikke dårlig satt sammen! Det er solide biler som tåler mye juling og rust er heller ikke et spessiellt tema (på de siste modellene) Jeg har selv en 98 mod med 2.5 TD motoren, og JA, jeg har byttet alle fire toppene pga. sprekker, men det var de originale toppene fra fabrikk som har dårlig legering og sprekker etterhvert bl.a. pga. material tretthet. Bytter man til UORIGINALE topper fra AMC så er det ikke et TEMA igjen!, MEN HUSK! Dette er en TURBO diesel og de skal behandles PENT i begynnelsen når den er KALD før den har nådd DRIFTSTEMP! Gjør man dette og lar turboen få hvile litt etter kjøring spesiellt hvis man har kjørt litt heftig opp en lang stigning o.l. så burde ikke dårlig kvalitet på den motoren være et tema engang. VM-TD motorene er veldig bra motorer og de går utrolig jevnt og stødig. Problemet er at det er altfor mange her i verden som ikke har teknisk innsikt for motorer og bare kjører full power hele tiden uten å ta hensyn til og lytte til motoren i forhold til temperatur og belastning.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger