0

Har vært eier av en jeep wrangler i godt og vel 10 år nå, uten de alt for store overaskelsene.tekninsk har det holdt rimelig bra.selve karoseriet ser

spurt 2010-06-06 17:54:25 +0100

Har vært eier av en JEEP Wrangler i godt og vel 10 år nå, uten de alt for store overaskelsene.Tekninsk har det holdt rimelig bra.Selve karoseriet ser også ut til å holde greit (forsinket?), men rammen under, ser nå ut til å begynne å andre farge fra sort til brun (les:rust).Foreløpig er dette kun av estetisk betydning og det vil trolig ta laaang tid før dette utvikler seg til noe som ligner på alvorlig, men jeg har naturlig nok lyst til å bremse denne prosessen mest mulig.Spørsmålet er hvordan???Har så langt fått 4, tildels motstridende råd:1. Løft av karoseriet og få sandblåst og lakkert opp rammen på nytt2. Send bilen til undertelsbehangling (les: Tectyl el. )3. Send bilen inn til oljebehandling (eks. hos Funderud)4. Ikke gjør noe ting (annet enn å holde bilen ren og tørr under)Har du / dere noen innspill / forslag?Alt. 1 høres fornuftig ut, men dyyyrt...Må innrømme at jeg har hørt mye negativt om å begynne å understelsbehandle gammel (og rusten) bil. Ikke minst av de som sverger til alt. 4, men også fra tilhengere av de øvrige alternativene. Må nok innrømme at jeg så smått begynner å kjøpe argumentene for alt. 3, men er som sagt svært usikker.På forhånd takke :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-06-07 14:49:27 +0100

Hei du. Har du mye penger og skal ha bilen i 100 år er alternativ nr.1 å anbefale, men dette er veldig dyrt...

Undertells behandling kan være smart hvis den blir veldig grundig rengjort, og all løs rust fjærnet. Det vil løse (skjule) problemet ditt i noen år.

Det billigste er så klart alt nr.4. og om du ikke bruker den om vinteren og på salt osb så bør dette duge.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger