0

Jeg har en 2001-modell kia rio. den har en del riper/flekker i lakken med begynnende rust som jeg har tenkt til å prøve å fikse på, men har også sett

spurt 2011-05-03 17:41:15 +0100

Hei, jeg har en 2001-modell Kia Rio. Den har en del riper/flekker i lakken med begynnende rust som jeg har tenkt til å prøve å fikse på, men har også sett at den har noen bittesmå rustflekker som nesten ser ut som de sitter oppå lakken. Har lest et sted at dette kan være partikler fra pikkedekk som fester seg på lakken og etter hvert ruster, kan dette være tilfelle her? I tillegg lyser motorlampa og visstnok er det en oksygensensor det er noe galt med. Er det viktig å få byttet denne om den er defekt? Eneste problemet jeg har merket er at bilen noen få ganger virker som om den kveles eller går tom for bensin, men ved å gi mye gass forsvinner problemet og etter 10-15 sekunder fungerer den normalt igjen. Skyldes dette oksygensensoren?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-02 22:56:34 +0100

du må bytte den

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger