0

Kjedelilgere 7-seter finnes vel ikke, eller hva?

spurt 2010-02-15 12:33:31 +0200

Kjedelilgere 7-seter finnes vel ikke, eller hva?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-15 13:03:27 +0200

He, he... Nei denne kommer ganske langt opp på den listen, ja. Men det er praktiskle og gode biler da. Det skal de ha!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-11-02 20:38:54 +0200

Kjøpte en 2001 modell for 27000. Den har gått 200.000. Dette var en håndtverkerbil og det var en del å fikse. Jeg trodde jeg skulle komme i havn med rustpussing og registerreim. Men det ble en del mer. nøyaktig 27000 til.

Men nå er bilen i fin form med ny reim. bremserør, bremseskiver, dynamo og brukt styresnekke og starter. Håper den holder en tid. Har sandblåst og pussa en del rust her og der. Når det er rått vær hender det at HOLD blinker, noe som betyr en elektrisk feil på giret. Men plutselig blir den borte igjen? Noen tips om dette? Klimaanlegget virker ikke, men det tror jeg ikke jeg gidder å se på. Det er sjelden så varmt allikevel. Det kan være veske som mangler? Jeg har fått en liter linoljebasert rustbeskyttelse fra biltema til å sitte henge på under bilen. Håper dette skal bremse rustingen. En punktsandblåser fra biltema var fine greier. Håper noen av flekkene ikke blomstrer opp igjen. Middel for å omdanne rust er også brukt noen kronglete steder. Brunox lignende, men fra biltema. Tiden får vise hvor lenge det holder. Det er spesiellt bakdøra som er hardt rustangrepet. Regner med å kjempe mot rusten hvert år fremover og synes det er litt morro også.

Ang kjøreegnskaper så er jeg kjempeimponert. Koser meg skikkelig når jeg kjører denne. Men så er jeg vel kanskje av typen \"Bil? - enten så virker den eller så virker den ikke\" :) Hvis det ikke dukekr opp en masse feil fremover så er jeg kjempefornøyd. Håper bilen holder 5- 10 år.

Halvor Torgersen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger