0

Benny. har den siste tiden sett etter ny brukt bil. vi ha en bil som jeg sitter litt høyt i og har god oversikt, 4x4 og gjerne diesel og automat. og

spurt 2010-01-11 19:43:43 +0100

Heisann Benny. Har den siste tiden sett etter ny brukt bil. Vi ha en bil som jeg sitter litt høyt i og har god oversikt, 4x4 og gjerne diesel og automat. Og har (av alle ting) falt litt for Kia Sorento. Er dette brukbare biler med tanke på rust, og ellers kvalitet på bilen? og hvordan er automatkassene i disse bilene. Eventuelt har jeg også sett på Hyundai Santa fe. Hvordan er motorene for å trekke såpass tunge biler? Vil ha en bil som ikke føles stressende å kjøre med tanke på lite motoreffekt i forhold til størrelse.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-01-18 21:18:25 +0100

hei. jeg har en kia sorento og er lastebil sjafør jeg liker bilen veldig godt. min som er en 2005 kann drage henger på 2,8 tonn. den drager vogn som det sku være rattkjelke, merker ingen ting til tung hengerkjempe bil å drage med og er god å kjøre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger