TV 2 Play
Min konto
0

Vi vuderer å kjøpe en to-seter til bruk som konebil og skal sette baksetene i om et par år. valget står da mellom land rover discovery 3 tdv 6 hse, 20

spurt 2009-06-30 14:50:41 +0200

Hei Benny.Vi vuderer å kjøpe en to-seter til bruk som konebil og skal sette baksetene i om et par år. Valget står da mellom Land Rover Discovery 3 TDV 6 HSE, 2007 mod og Mitsubishi Pajero Instyle, 2007 mod. Bilen skal ha mindre enn 50000km ved kjøp. Bilen skal brukes som personbil på svært dårlig brøytede vinterveier daglig i vinterhalvåret. Ingen offroadkjøring.Vet du om spesielle gjengangsfeil/dyre feil på disse bilene og hva man skal passe seg for ved kjøpet? Har du noen anbefaling du ville kommet med?Henning

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-18 14:56:21 +0200

hei Henning. Det var en spennende utfordring. For å ta anbefalingen først: Jeg ville nok valgt Pajero! Begge disse bilene er fantastisk på framkommelighet. Discovery både er og føles mer eksklusiv og jeg synes designet er mye mer elegant enn Pajeroens. Problemer er driftssikkerheten. Her er Pajero bortimot "skuddsikker" - mens jeg dessverre har hørt om mye mer smårusk på Discovery.

Det virker som kvaliteten først og fremst er ujevn. Du kan være heldig å finne et eksemplar som nesten ikke gir deg problemer - og du kan være sikkkelig uheldig. Derfor vil jeg anbefale Pajero - selv om jeg helt klart ville vært fristet av Discovery jeg også!

Du kan lese mer om begge og feil/mangler i bruktbilguiden vår. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar