0

Vi er en stor familie på 6 som vurderer å kjøpe en land rover defender. vi er litt usikker på om vi skal kjøpe en gammel en eller en av litt nyere dat

spurt 2009-05-25 09:51:27 +0100

HeiVi er en stor familie på 6 som vurderer å kjøpe en Land Rover Defender. Vi er litt usikker på om vi skal kjøpe en gammel en eller en av litt nyere dato. Her er det jo økonomien som til slutt bestemmer. Men i allefall, vi har nå sett en 6 seters 1997 modell som er til sagls - bilen har hatt alle servicer og gått ca 120 000. Kan vi trygt kjøpe den - finnes det noen årsmodeller som har spesielle feil? Dette er jo i utgangspunktet en gammel bil, men....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-05-26 14:40:10 +0100

Hvis dere kan leve med at komforten ikke er allverden (for å si det mildt...), så høres dette ut som et veldig kurant eksemplar. Kjenner ikke til at noen årsmodeller er "verre" enn andre. Litt ujevn kvalitet generelt på Defender. Viktig at den ikke er mye terrengkjørt. De fleste Defendere eies og kjøres av entusiaster, de tar som regel godt vare på bilene sine. Tøff bil!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-01-19 02:55:20 +0100

Er man raus og oljeskift + filter, sjekk aksling med oljefyll og smørenipler, er det nok ingen problem..

Komfort, ingen ting å tenke på, etter en mnd tid med Defender er man fullstending tilpasset og man kan ikke tenke seg noe annet.

Har man en bil som dette, venter man ikke på brøtebilen, det er nesten som man føler seg litt \" Indiana Jones\" hver gang man er ute på tur.

Jeg er strålende fornøyd!!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger