0

Jeg lurer veldig på å bytte konas suzuki swift i en pent brukt land rover defender. da kan hun ta stasjonsvogna. vi jobber i samme by som vi bor og kj

spurt 2009-09-06 10:17:19 +0100

Hei BennyJeg lurer veldig på å bytte konas Suzuki Swift i en pent brukt Land Rover Defender. Da kan hun ta stasjonsvogna. Vi jobber i samme by som vi bor og kjører generelt ikke langt. Vi er vel en ganske tradisjonell familie på 4 der de 2 minste er 1 og 3 år. Vi er muligens over middels aktive, -noe som underbygger argumenter for å handle LR D, -men det er klart at i det daglige så er bilen vel i overkant røff.Det ligger noen LF D’’er på Finn, Motorbørsen etc. til rundt kr. 250.000. Det er 7-setere uten for mye styling og tilsynelatende grei historikk og kjørelengde. Jeg ser at Motorpool har et par stykker, -men utvalget hos dem er begrenset.Hva tror du om et slikt bytte, og kjenner du noen gode bruktforhandlere på LR D? Blir det et vesentlig problem å få meg inn i bilen med mine 191 cm? Jeg ser også noen utfordringer med barn i seterekkene på lang bak, men ettersom det er registrert som seter så bør det vel finnes lovlige og forsvarlige måter å feste barneseter på?MvhJon B

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-07 14:38:35 +0100

Heisann! Dette er kjempetøffe biler, men komforten er eledig - så jeg anbefaler deg / dere å prøvekjøre litt nøye. Dette er en bil man enten elsker eller ikke liker.

Høyden din skal ikke være noe problem - her får du plass, men sittestillingen er spesiell. Kjenner ikke mange gode forhandlere her, men Motor-pool er gode på disse bilen og har verksted, delelager osv.

Kvaliteten kan være noe ujevn så tilstandsrapport og garanti er viktig!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger