0

Jeg synes defender er en utrolig kul bil. men jeep wrangler er også en utrolig kul bil. nå tenker jeg litt "top gear-kult" der kjøreegenskaper ikke h

spurt 2009-10-23 13:28:44 +0100

Hei, jeg synes Defender er en utrolig kul bil. Men Jeep Wrangler er også en utrolig kul bil. Nå tenker jeg litt "top gear-kult" der kjøreegenskaper ikke har så mye å si. Man kjøper ikke en sånn bil for å pendle hver dag mellom Oslo og Nordkapp liksom. MEN hvilken bil ville du anbefale av de to? Tenker grønne skilter og helst ikke mye eldre enn 1990. (Defender 90 i så fall). Rundt 100 000,- Vanligvis ville jeg uansett valgt bil med hjertet før hodet, men i dette tilfellet blir det et vanskelig valg for meg...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-23 14:09:03 +0100

For meg hadde dette værte enkelt. Jeg hadde på tross av helt elendig komfort valgt LR. Som du selv sier ? mer etter hjertet enn hodet ? og jeg sliter derfor med å komme med en kjempe-sakelig grunn for det valget.

Det blir litt slik som en kompis av meg med LR sa: Enten skjønner du greia- eller så gjør du det ikke. Mitt problem er at jeg ikke helt skjønner Jeep greia?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger