0

La meg først gratulere med en flott nettside. nyhetsmiksen er bra, og den faglige kvaliteten likeså. liker blant annet godt at dere er har fokus også

spurt 2009-10-25 10:39:12 +0100

La meg først gratulere med en flott nettside. Nyhetsmiksen er bra, og den faglige kvaliteten likeså. Liker blant annet godt at dere er har fokus også på bruktbil. Det er en mangel ved biljournalistikken mange andre steder.Så til spørsmålet. Jeg har i mange år hatt en guttedrøm om å skaffe meg en Land Rover Defender. Dessverre fikk jeg aldri virkeliggjort drømmen før jeg etablerte familie med de føringer det gir på bilvalg. Kjører i dag 03 Forester automat - en glimrende bil hvor ordet "feil" egentlig bare kan strykes fra ordboken. Jeg vurderer nå å skaffe meg en billig Defender som bil nr. 2 og "pappabil" , men lurer jo litt på om jeg da pådrar meg masse løpende vedlikehold? Bilen vil neppe gå mer enn en 8000-10.000 km i året, men bilen jeg kjøper vil jo garantert ha gått en del fra før. Som familiefar har jeg ikke mye tid til overs til oppølging og vedlikehold. En tilleggsopplysning er at jeg ikke har garasjeplass til bil nr. 2. Et alternativ ville jo være å kjøpe Landcruiser, men det blir liksom ikke helt det samme da.Trenger ellers litt mer plass i familiebilen og vurderer å bytte til en brukt Touran diesel med automat. Er jo vant til "feilfri" bil og lurer på om Touranen vil frusterer meg i så måte? Kjørte Saab og Mercedes i mange år før jeg kjøpte Subaru og må innrømme at kvalitetsforskjellen overrasket meg stort. Takknemlig for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-02 13:37:11 +0100

For å ta det siste først: Forester er noe av det mest driftssikre som finnes ¿ og det er ikke mange som matcer den. Ny Touran er heller ikke på noen måte noen dårlig bil, men jeg tør ikke love deg et like enkelt bilhold allikevel.

Så til det morsomme, Nemlig Defender: Det er jo ¿ for å sei det litt diplomatisk ikke verdens beste bil, men den scorer desto høyere på sjarm¿ Jeg vil påstå at du bør ha litt verktøy, og kunne bruke det for å ha en gammel Land Rover ¿ om du ikke legger mye penger i den da og kjøper en tipp topp bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger