0

Lurte på om det var mulig å få noen råd og vink om valg av bil. skal til å flytte til såkalte grisgrendte strøk hvor det er langt og lenge mellom bilv

spurt 2014-03-30 22:01:24 +0100

Lurte på om det var mulig å få noen råd og vink om valg av bil. Skal til å flytte til såkalte grisgrendte strøk hvor det er langt og lenge mellom bilverksteder og den slags og så må det sies at jeg ikke er veldig bilkyndig. Men så er jeg avhengig av en bil med god fremkommelighet, spesielt vinterstid, og en bil som man kan kjøre både høyballer og sagflis i, og en sau i ny og ne. Har vurdert en 2007 modell Defender (ca 145000km) men så er jeg usikker på påliteligheten til disse bilene. Går det an å si noe om hva som bør være gjort og hva som man kan forvente av reparasjoner på denne modellen? Er disse dyre biler og holde? Må man helst være entusiast? Er der en annen bil jeg bør vurdere i stedet for, kanskje? Håper du har anledning til å gi meg noen råd. Mvh

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-03-31 12:25:42 +0100

Land Rover Defender er noen skikkelig tøffe og kule biler i mine øyne og jeg skjønner godt at du har lyst på en slik. Der du ikke kommer fram med denne må du ha enten snøscooter, traktor eller helikopter.

Men det er heller ikke til å komme i fra at dette er litt for entusiaster og at driftsikkerheten kanskje ikke er helt på høyden med et par av de japanske konkurrentene. Jeg tenker da på Toyota Landcruiser, Mitsubishi Pajero og Nissan Patrol - som kan være gode alternativer her.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger