0

Jeg har problemer med mmi sytemet hva skal jeg gjøre den virker ikke

spurt 2010-03-09 09:19:30 +0100

hei jeg har problemer med mmi sytemet Hva skal jeg gjøre den virker ikke

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-18 11:20:03 +0100

Saken er som følger: Det norske TMC-biblioteket ble fjernet fra RNS-E og til og med siste versjon av MMI 3G da produsentene av disse enhetene (Becker og en til) trodde vi ikke brukte TMC i Norge.

Det betyr faktisk at de som har en tidlig produsert enhet av MMI 3G har fungerende TMC, men de som har en helt nyprodusert bil/MMI faktisk vil oppleve at TMC ikke fungerer. Det samme gjelder siste oppdatering av RNS-E, der også er nå TMC borte.

For MMI 2G har det norske TMC-biblioteket aldri vært med. Personen i Møller, som var veldig hyggelig, var omtrent like fortvilet som oss over situasjonen - de har tross alt stadig flere kunder som lurer på hva som er \"galt\" med radioene sine siden de ikke mottar TMC-meldinger. Han har brukt mye tid på å få tak i de rette personene i Tyskland, men det har han nå klart.

Han mener derfor at dette vil bli løst ved neste kartoppdatering - men altså først fra 2011-kartene. Dette vil da gjelde både RNS-E, MMI 2G og MMI 3G. For de som har RNS-E og MMI 3G med fungerende TMC, så bør de da vurdere å ikke oppgradere til siste 2010-kart da de da vil miste TMC.

Så vi må altså vente i nesten et år før vi kan håpe å få (tilbake) TMC, og han i Møller beklager voldsomt dette, og er som sagt veldig fortvilet over situasjonen. Han var svært enig i min uttalelse om at det både er relativt klønete å fjerne norske TMC-data for å spare ørlitegranne plass, og at ingen av de ansvarlige har giddet å undersøke litt nærmere hvordan det står til med TMC i Norge.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger