0

Jeg kunne tenke meg å sjekke om det vil lønne seg å importere en mazda 6 fra danmark. enten en helt fabrikkny bil eller en brukt 2008 mod. problemet

spurt 2009-08-24 01:45:43 +0100

Hei. Jeg kunne tenke meg å sjekke om det vil lønne seg å importere en Mazda 6 fra Danmark. Enten en helt fabrikkny bil eller en brukt 2008 mod. Problemet er at jeg ikke klarer å finne en Mazda forhandler i Danmark som oppgir nettopriser på nye Mazda. Når det gjelder Toyota har jeg funnet forhandlere som oppgir priser omregnet til NOK, og hva bilen vil kostet ferdig på kai i Norge. Har du noen tips, Benny. På forhånd takk for hjelpen!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-08-24 14:08:43 +0100

Hei du. Redd jeg ikke har så mange gode tips her. Det beste er nok å ringe litt rundt for å finne nettoprisen. Det er vanskelig å anslå noe generelt her. Danmark er et ganske spesielt bilmarked i og med at de har skyhøye bilavgifter. Derfor er nettoprisene på enkelte bilmodeller overraskende lave. Lykke til uansett!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger