0

Jeg er en 19'åring som alltid har vært forelsket i rx8. jeg går ut i lære nå etter sommeren om jeg får læreplass, og vurderer å ta et billån og rett

spurt 2011-03-27 19:05:28 +0100

Hei Benny. Jeg er en 19'åring som alltid har vært forelsket i RX8. Jeg går ut i lære nå etter sommeren om jeg får læreplass, og vurderer å ta et billån og rett og slett kjøpe drømmebilen, RX8. Riktig nok den med 192hk, for å faktisk kunne ha råd til å kjøre den. Jeg lurer derfor egentlig på hvor mye denne bilen bruker på milen, både langkjøring og bykjøring/blandet. Hvordan er det med priser av vanlige reperasjoner på RX8 forresten? Det er jo en wankelmotor, og det er vel ikke så mange som har peiling på disse motorene i Norge?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-05 18:40:56 +0100

Hei. Den bruker mye bensin og med prisene på bensin i dette landet, bør du ha god råd:-) Jeg har en 193 hk RX8 med automatgir. Den bruker ca.literen på langdistansekjøring. På korte turer i byen, bruker den kanskje 1,4/1,6 på mila.

Og kjører du aktivt, kan du nesten se bensinnåla bevege seg. Men hallo, det er fantastisk moro å kjøre en RX8 og absolutt verdt det!

Når det gjelder info om verksteder osv, anbefaler jeg deg å kikke på dette forumet: http://mazda-ogn.org/phpBB3/viewforum...

Mvh Frode

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger