Kjøpte ein w210 1996 modell for vell halvannent år sidan. då regnet kom om hausten/vinteren oppstod det store mengder dogg i bilen. det viste seg då a

spurt 2014-01-04 15:25:37 +0100

Hei! Kjøpte ein w210 1996 modell for vell halvannent år sidan. Då regnet kom om hausten/vinteren oppstod det store mengder dogg i bilen. Det viste seg då at det var "dam" bak i venstre hjullbrønn. Seinare byrja det og å dryppe vatn innvendig frå taket rundt lysbrytarane i taket og på passasjersida. Bilen har soltak. Demonterte så soltaket, og oppdaga at festa til dreneringslista bak soltaket var knekt og lista var skyvd heilt bak til taket. Har fått tak i ny list og montert denne. Teipa så takluka med pakketeip gjennom vinteren. Vatnet bak i hjulbrønnen og golvet under stepphjulet var forsatt der. Demontere så alt av plater, baksete, lister osv frå bagasjerom og baksete. Fann lite tydelege spor av vatn. Tok så av taklistene og la eit par gode striper isopal under lista. Har og sett over pakningane rundt bakrute og koffertlokk. Også dreneringspluggar. Vatnet er no stort sett borte, men tekstilflatene i bagasjerom er forsatt fuktige.

Begynner snart å gå tom for idear....Har du vore borti dette/ veit noko om slike lekasjar i desse bilane? Har søkt over webben men finn lite svar anngåande mitt problem..

Mvh Gaute

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett