0

C 2002 1.6har en del ting som må fikses før eu-kontrollen, balnt annet tror jeg endeleddet er ødelagt. dette grunnet det knepper en del i forstilling

spurt 2010-10-25 22:35:13 +0200

C 2002 1.6

har en del ting som må fikses før eu-kontrollen, balnt annet tror jeg endeleddet er ødelagt. Dette grunnet det knepper en del i forstilling ved fult rattomslag i sving, dette gjelder både til høyre og venstre. Tror også at hjullager på begge sider forran er ødelagt også. er disse tingene noe som går greit å bytte selv eller lønner det seg å ta en tur innom ett verksted ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-24 01:44:28 +0200

smør konen på endeledd med rustløyser dagen før du skal ta de av bank lett med ein hammer på siden av innfestingen og du skal kunne løse de med eit vanleg qbein! lager er ofte eit problem å få ut so der bør du evt skaffe deg ein ters pluss at du må bruke ei verkstedspresse for å få de på plass igjen av di det er særs viktig at diisse går rett inn!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger